2011. október 13., csütörtök

Lock'n'Roll

Azért nem lenne jó, ha lenne okostelefonom, mert akkor függő lennék. Már a mostani telefonomon is van pár olyan játék, amivel szívesen szórakoztatom magam, amikor nincs más dolgom, de úgy teljesen hajaj lenne. Tipikusan a logikai jellegű játékokat szeretem inkább, pl. Mind Games van nálam, de egy hete futólag megismerkedtem a Lock'n Roll-lal, és azóta nem bírom kiverni a fejemből. Androidra kötelező...

A játék alapjában véve elég egyszerű. Van egy 4x4-es pályád, kapsz egyszerre 4 kockát, amelyek 4 féle szín és 4 féle szám kombinációjából lehetnek. Ha betetted őket a pályára, és rányomsz a "ROLL" gombra, akkor a pályán lockolódnak a kockák, és kapsz négy újat.
A cél az, hogy kirakj olyan négyeseket, amelyek eltűnnek. Ezek:
Azaz 1) azonos szám, azonos szín, 2) azonos színű sor, 3) négy különböző szín, azonos szám, 4) négy különböző színből álló sor.
Számítanak a sorok, oszlopok, átlók, a sarkok, valamint minden kétszer kettes négyzet.

Ha elég pontot gyűjtöttél, kapsz jokert, amit bárhová fel lehet tenni a pályán, és mindenhol a legjobban odaillő kockának számít. És ez az egész addig megy, amíg be nem telik a pálya úgy, hogy nem tűnik el semmi.

A legnagyobb baj az, hogy ez a játék van online is... Akaratom acélos, akaratom acélos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése