2012. március 19., hétfő

How time flies when you're having fun

Hamar eltelt a hétvége a változatos programokkal, rengeteg napsütéssel, tiszta levegővel és a tavasz ígéretével. Igazából azt kell mondjam, hogy a Mátra minden évszakban szép. Akkor is, amikor a téli hótól összepréselődött avar alól kibukkannak a hóvirágok, akkor is, amikor a csupasz fák között csak a fenyőerdő széle látszik, akkor is, amikor az állatok még épp csak térnek magukhoz, és félénken üdvözlik a tavaszt.

Játszottunk Elder Signst, Robo Rallyt, 7 Wonderst, pókert, saját készítésű quizeket, egy perc és nyersz-et, illetve egy murder mystery játékot is (ez utóbbi a Murder on the Disorientated Express címet kapta, és innen tölthető le), amely humorosabb, de egyúttal rövidebb és kevésbé kidolgozott volt, mint a Sour Grapes of Death, amit korábban játszottunk. Ez amúgy furcsa, mert épp azt feltételezném, hogy a Red Herring Games-es játékok a kidolgozottabbak, hiszen ők konkrétan ezzel foglalkoznak.
Tökre kíváncsi lennék amúgy, hogy Magyarországon mekkora kereslet lenne az ilyen típusú játékokra... Valahogy fel kéne mérni.

Azt se gondoltam volna, hogy valaha meg fogok próbálni egy perc alatt egy pilótakekszet a homlokomról a számba juttatni az arcizmaimmal (nem sikerült), vagy egy jégeres üveg tetejéről lefújni egy pakli kártyát úgy, hogy csak az utolsó lap maradjon fenn az üveg száján (sikerült), illetve hat teljesen amorf alakú almát fel lehet rakni egymásra egy toronyként. Mikkel nem lehet szórakozni egyszerű hozzávalók segítségével!
A kép csak illusztráció, a mi almáink sokkal amorfabbak voltak...

Kipihenve és feltöltődve most már semmi dolgom, csak kibírni május 15-ig... Már csak 57-et kell aludni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése