2012. augusztus 31., péntek

Vakvarjú

Tegnap elmentünk sörözni az egyik teamemmel a Kopaszi-gátra, és a Vakvarjú Beach nevű objektumot szálltuk meg. Az Infopark közelsége nosztalgikus hangulatba hozott, még integettem is a régi ablakomnak... megcsodáltam az új ZP-t (remélem, a menzájuk ugyanolyan finom, mint régen), aztán megérkeztünk a két oldalt Dunával határolt parkba.
Jártam már itt korábban, de akkor még nem nyüzsögtek ennyien - jól "bejáratódott" a hely. A Vakvarjú kellemes szabadlevegős hely némi felhúzható tetővel; az árak nem olcsók, de együtt lehet élni velük. A helyi specialitások közül kipróbáltam a Passion limonádét (finom volt) és a névadó kenyérlángost. Ez utóbbi is nagyon finom volt, ugyanakkor nagyon laktató is, főleg vacsorára. Hasonlított egy amerikai pizzára (vastag tészta, bőséges feltét), és ilyen értelemben hűen követte a felemás helynevet (Vakvarjú, hogy tudassuk, magyar hagyományokat követünk, de azért Beach, hogy trendik legyünk).
Minthogy két csapatom van, és emellett van egy line teamem és egy nagy szervezeti teamem, az utóbbi egy hónapban négy team outingom volt/lesz... az egyikben szervezek is. Majd mesélek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése