2012. október 31., szerda

Ínyenckedés

Egy kis gasztro - az alábbi választható menü volt Parádsasváron a hotelben:


Péntek
Ananász pármai sonkával

Palócleves

Pulykamellfilé tejszínes színesborsmártással, habos burgonyapürével
Kéksajttal töltött champion gomba saját levében párolódva
Szarvasgerinc burgundi módra, rizzsel
Halfasírt párolt zöldségekkel

Citromos kosárka

Rosé


Szombat
Zöldségek koktél mártogatóssal

Eperleves rózsaborssal
Kapros legényfogó leves

BBQ sertésoldalas rozmaringos tepsisburgonyával
Spanyol marhahúsgolyók paradicsomos mártással, illatos rizzsel
Penne carbonara
Fokhagymás sült pisztráng grillezett zöldségekkel

sacher torta
Ribizlitorta
Profitterol

Olaszrizling


Vasárnap
Norvég lazacfilé tzatziki salátával

Újházi tyúkhúsleves
Erdei gyümölcskrémleves

Óvári sertéskaraj rakott pékné burgonyával
Háromsajtos polentarolád erdei gombával
Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykarolád mandulás rizzsel
Naphal filé grillezett zöldségekkel és fokhagymás-snidlinges mártással

Ír krémtorta
Tripla csokitorta
Banános pastilla

Egri bikavér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése