2012. november 5., hétfő

Back in business

Back in business, ahogy szokták mondani. A semmittevés is jó, de csak egy darabig. Telve vagyok energiákkal, szerencsére van is mit csinálni, úgyhogy minden a legnagyobb rendben. A munkahelyemen megvárt a munka, de annyira nem halmozódott fel, hogy alámerüljek, szépen evickélek a tetején.
Közben várom a Cloud Atlast, felháborító, hogy nálunk csak nov. 22-én jön. Addig is az ínséges időkre való tekintettel megnéztem a Total Recall remake-et, ami egészen korrektre sikeredett: sztori kb ugyanaz, látványvilág eszméletlenül meg lett dobva (a Big Ben a brutálronda betontömbök között zseniális!), színészek teljesen rendben voltak - gondolom sokaknak még jobban is tetszett Kate Beckinsale...meg mondjuk Colin Farrellnek azért gazdagabb a színészi eszköztára és az arcmimikája, mint Schwarzinak.
Egy ordenáré nagy baki volt benne, amit nem is értek, hogy nem vettek észre, mindjárt utánaolvasok, hogy ezt mennyire fájlalják a neten... Tizenhét perc az utazás, és tizenöt percre állítja a bombát, mégis célhoz ér a The Fall... De ezt nagyvonalúan elnéztem, mert a többi apróságra odafigyeltek.
Egy megnézést simán megért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése