2013. február 27., szerda

Kerrigan is cool as always

Tegnap este 9-kor volt a Vengeance, a Blizzard elő-happeningje a Heart of the Swarm kapcsán. A Twitch.tv-n ment az adás, néztük élőben. Először a headquarterben beszélgetett egy számomra ismeretlen fickó három másik fickóval a fejlesztésről, aranyosak és lelkesek voltak, lényegi infót keveset mondtak, de ilyenkor nem is tudom, mit lehetne.
Aztán megnéztük a Vengeance trailert.
Ami elég faszagányos. Persze részeit már láttuk máshol, úgyhogy én annyiban csalódtam, hogy semmi plusz infó nem derült ki, de mivel már így is elég sok infó kiderült, ennél többet nem érné meg kiszivárogtatni, nyilván. Szóval jó kis játék lesz.
Aztán pedig volt egy bemutatójáték híres kommentátorokkal, ezt már nem néztem végig, de csak mert dolgom volt.

És pont ez az. Valószínűleg hosszú idő óta ez lesz az első Blizz játék, amit nem veszek meg megjelenés napjára éjféli kezdéshez. Nem azért, mert nem érdekel (így is végig fogom nézni a storyline-t, van aki végigjátssza :), hanem mert most per pill nem fér bele az időmbe. Kicsit nehéz ezt beismerni, de áttevődtek bizonyos fontossági sorrendek, és inkább megyek jógázni / sétálni / olvasni / tanulni, mint játszani. Remélem, ez nem permanens... Mi lesz a gémercsaj imidzsemmel?!

1 megjegyzés:

  1. Hát ez borzalmas!
    Ez nem játék, ez csak utópia és tresssssssssssssss!
    Kat

    VálaszTörlés