2015. június 28., vasárnap

Holnemvolt

Hosszú idő után eljutottam ismét az Állatkertbe. Nem jártam még ott a Vidámpark állatkertesítése óta, és azt kell mondjam, kifejezetten kellemes lett az eredmény. A Holnemvolt Park jól kialakított, érdekes, már kicsi gyereknek is élvezhető (két évesnek még nem igazán, mint kiderült), és egész sok játék megmaradt valamilyen formában.
Jó ötlet a háziállatos rész, aranyosak a pici kecskék a simogatóban (bár azt hiszem, ez már korábban is volt, csak máshol), és örülök a madárszanatóriumnak is. De a legjobban annak, hogy üzemeltetik a hullámvasutat.
A régi területből csak a nagy állatokat néztük most meg (az is sok volt Picúrnak), az nagyjából olyan volt, mint amire emlékeztem a legutóbbi látogatásról, de jól esett újra végigsétálni az ismerős sétányokon. A majomházat ezúttal sem hagytuk ki (kötelező elem), de sajnos kevés állat volt bent, kint meg nem nagyon lehetett látni őket, így a megfigyelés ezúttal a páviánok répaevésére korlátozódott.
Jó ötlet az állatkert és a vidámpark ötvözése, és szerintem jó a kivitelezés is. Ha nagyobbra növünk, jövünk még biztosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése