2016. január 3., vasárnap

Lehetne könnyebb

Ennek a képnek nincs
köze a posthoz, de poén
Az újévet 39,8 fokos lázzal és hűtőfürdővel kezdtük (Kistücsök valamit elkapott, de hogy honnan, az rejtély, mert végig itthon voltunk), ezért késett az évértékelésem. Most már valamivel jobb a helyzet, de azért remélem, letudtuk az idén téli betegség-programot.
2015 viszonylag nyugis, otthonülős év volt. Külföldön 2013 februárban jártam utoljára, és ez még egy darabig nem is fog változni. Belföldön azért jártunk egy-két helyen idén: Tatán, Akarattyán és a Börzsönyben hotelben, Tihanyban esküvőn, a Mátrában segway-túrán, úgyhogy nem panaszkodom, volt annyi pihenés, amennyi lehetett egy két éves gyerekkel terhesen.
Nyilván az év meghatározó eseménye Tündérpocok születése, és ehhez kapcsolódik az év nagyrészén végighúzódó várakozás: orvoshoz járások, diétázás, satöbbi. Fontos és meghatározó év volt ez az életemben, de azért elég nehéz is. Sok mindenre kellett odafigyelni, és pár dolog így ki is esett a látóteremből, vagy nem sikerült elég energiát ráfordítani. A maximalizmusom súlyos vereséget szenvedett ebben az évben.
Ennek ellenére szívesen gondolok majd vissza 2015-re, mert minden, ami zavart benne, hosszútávon lényegtelen.
Azért ha kedvesek akarnak lenni hozzám odafönt, az idén egy kicsit lehetne könnyebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése