2016. február 17., szerda

Index

Azért nem írok, mert nem akarok nyafogni. Betegeskedünk (még a piciri is), nekem meg szétesik a testem, annyi nyavalyám van.
Viszont tegnap megtankoltam az autómat, és mikor felírtam az adatokat a füzetembe (igen, vezetem, hogy mikor mennyit vettem, hol és mennyiért), akkor láttam, hogy legutóbb 2015. október 28-án tankoltam. Meglepett, de közben tökéletesen ábrázolja a jelenlegi helyzetemet. Remete üzemmódban vagyok, és a fos nyirkos esős idő miatt még sétálni se nagyon tudok kimenni (az időjárásról is csak nyafognék, nagyon elegem van belőle).

De ha már autózás, akkor egy apróság. Emberek, használjátok már az indexet légyszi! Nem azért van, hogy még egy dologra oda kelljen figyelni, hanem fontos és forgalomsegítő, és remélem, ha lesznek automata autók, azokban ez komolyan lesz véve.
Van Pomázon egy körforgalom, amelyik mindig be van állva. Ha mindenki használna indexet, hogy hol fog kimenni, ez a dugó legalább a felére csökkenne.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy indexet nem kitenni sok esetben még balesetveszélyes is.
Úgyhogy légyszi, mire megint elkezdek rendesen vezetni, és nemcsak heti kétszer a bölcsibe meg vissza, addigra mindenki tanulja meg használni... Köszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése