2016. augusztus 7., vasárnap

Adásszünet után

Ezt nem szedtük le
Nah, elnézést az adásszünetért, nyaraltam. Legalábbis amit ilyenkor lehet nyaralás címén elkövetni nyolc hónapos babával. Sok kirándulás, vargányaszedés az erdőben, szederbokorról szederbokorra járás, rengeteg tóban fürdés (Pindúrtündér is élvezte a végére, és ezt tudatta sok csapkodással és rugdosással) bónusz árnyékban barnulással, plusz rengeteg finom étel és süti evése.
Az egyiknek zöld
Kistücsök slágerjátéka (ideje 50%-át kitöltötte) az öt közlekedési lámpa volt, amit corn flakes-es dobozból csináltam neki (egy teljesen egyszerű kör egyik oldala piros, másik zöld, és lehet forgatni), de a két hét végére teljesen megismerkedett az analóg órával magyarul és angolul is, úgyhogy a maradék 50% jelentős hányadát az alábbi kérdések töltötték ki: Hány óra van? What's the time?
Tündérpocok is megmutatta, mit tud: ez alatt a két hét alatt megtanult tökéletesen mászni (az a klasszikus négykézlábas), teljesen képes birtokba venni akármekkora lakást és házat, illetve képes felülni is. Ez nagy előny, mert így végre betehettük a hintába és a kirándulós hátizsákba is.
Az én mérlegem plusz húsz elolvasott oldal, valószínűleg legalább plusz két kiló, asszem négy Teknőc fagyi (nyamm), valamint két mozi (Star Trek: Beyond és Suicide Squad - ez utóbbiról később).
Ami elmaradt: blogírás (hehe), házikó burok varrásának befejezése (saját bénaság miatt), fotók rendszerezése, novellaírás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése